tavata tyttö, joka on poikaystävä

Iso-L! Kiva yksityiskohta on, että parhaat ruotsalaiset koirat ovat alunperin Suomesta. Toi on paha kysymys. Joillekin tämä Lex voi olla liikaa, mutta juuri karikatyyrimäinen tulkinta supervihollisesta toimii elokuvassa, jossa mitän ei voi ottaa kovin vakavasti. Moni kyynelten sumentama katse näki tuon kajastuksen, näki rakkaansa valkopuvussa, puhtain otsin. Riippuu tietenkin koirasta ja annetun ruoan märästä, mutta suunnilleen. Siinäpä se, juttu on aivan yksinkertainen mutta jotkut pilaavat asian liialla ajattelemisella :-) Johanna, jos olet ostamassa pittiä niin 1 - tutustu rotuun, käy vaikka sathy-tapahtumissa (siellä näkee oikeita pitbulleja ei sekarotuisia) 2 - juttele pitbullin omistajien kanssa (älä sellaisten kanssa, joilla ei ole pitbullia. Semmoista se nyt vaan. Arkkitehti Virpi Tervosen suunnittelema wc ja varasto kirkon takaosaan on sekin kuin aina siinä ollut.

Harmillisesti juuri silloin joulupukki kävi, eikä isä nähnyt joulupukkia. Sharma) muokkaa muokkaa wikitekstiä Päartikkeli: Priya Sharma Diane Sugden (ent. Kunnioituksen sijasta hän taipui tekemän varsin röyhkeitä temppuja. Jokaisella meistä on omat heikkoutemme ja vahvuutemme. Aaron pätti jädä Emmerdaleen äitinsä tueksi, ja Aaronin serkku Debbie Dingle palkkasi tämän takaisin Dingle Dingle -autokorjaamolle.

Se on Pyhän tulemista meidän luoksemme. Ainakin nettisivut on hienot. 2009 jarmali kysyy: Olen yrittänyt saada koiraa Tom Garnerilta jo hetken, mutta mies ei oikein ole valmis toimittamaan koiraa Nykin kentälle.